Politica de confidențialitate

Respectăm dreptul tău la confidențialitate și ne angajăm să protejăm datele tale personale. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile tale în conformitate cu reglementările aplicabile.

Informațiile colectate:

Pentru a îți oferi serviciile noastre și pentru a îmbunătăți experiența ta pe site-ul nostru, putem colecta următoarele informații personale:

  • Nume și prenume
  • Adresă de email
  • Număr de telefon

Utilizarea informațiilor:

Utilizăm informațiile colectate în următoarele scopuri:

  • Pentru a furniza serviciile solicitate și a răspunde la întrebările și solicitările tale.
  • Pentru a-ți oferi actualizări, noutăți și informații relevante legate de produsele și serviciile noastre.
  • Pentru a îmbunătăți și personaliza experiența ta pe site-ul nostru.
  • Pentru a ne conforma obligațiilor legale și reglementărilor în vigoare.

Protecția datelor:

Punem în aplicare măsuri adecvate de securitate pentru a proteja informațiile tale personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor. Colaborăm cu furnizori de servicii de încredere care respectă standardele de securitate.

Partajarea informațiilor:

Nu vom partaja informațiile tale personale cu terțe părți fără consimțământul tău, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau în situațiile în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de tine.

Drepturile tale:

Ai dreptul de a solicita acces la informațiile tale personale pe care le stocăm și de a corecta orice inexactități. De asemenea, ai dreptul de a solicita ștergerea sau restricționarea prelucrării datelor tale personale.

Contact:

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau solicitări referitoare la confidențialitatea și protecția datelor tale personale, te rugăm să ne contactezi prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site-ul nostru.

Ultima actualizare: 23 mai 2023

Ești pregătit să începi o nouă aventură sau ai o curiozitate legată de cursuri?