Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni și Condiții înainte de a utiliza website-ul nostru (denumit în continuare "site-ul"). Prin accesarea și utilizarea site-ului, sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Introducere

Website-ul hive.binomeway.com conţine informaţii sub formă de text, imagini, materiale audio-video, logo-uri, reclame și este proprietatea companiei SC BINOME HIVE SRL.

SC BINOME HIVE SRL este o companie românească cu capital privat, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Iaşi cu numărul J22/3226/24.08.2022, având codul fiscal 46703521, cu sediul social în Municipiul Iași, Mr. Irimia Popescu nr. 6A, demisol, birou, Județul Iasi.

SC BINOME HIVE SRL îşi rezervă dreptul, unilateral, de a schimba, corecta, modifica, adăuga şi/sau retrage prezenţii termeni, fără a anunţa în prealabil. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării lor pe hive.binomeway.com.

În acelaşi timp, SC BINOME HIVE SRL poate limita accesul la site sau la anumite facilități din site, poate aduce limitări anumitor IP-uri, fără notificări şi fără vreo răspundere.

Utilizarea site-ului


Accesul și utilizarea site-ului sunt destinate exclusiv scopurilor legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții.
Sunteți responsabil de furnizarea informațiilor corecte, precise și complete atunci când utilizați site-ul.

Drepturi de Proprietate Intelectuală

Conținutul site-ului, inclusiv texte, imagini, grafică, logo-uri, mărci comerciale și alte materiale, sunt protejate de drepturile de proprietate intelectuală.
Este interzisă copierea, modificarea, distribuirea, transmiterea, afișarea sau utilizarea altor mijloace a conținutului site-ului fără obținerea acordului prealabil scris al proprietarului.

Conținutul website-ului hive.binomeway.com, inclusiv materialele de curs, imagini, texte și grafică, sunt protejate de drepturile de autor ale SC BINOME HIVE SRL.
Modificarea, publicarea, transmiterea, transferul, vânzarea sau distribuția de materiale realizate prin reproducerea, afișarea sau modificarea conținutului hive.binomeway.com fără obținerea acordului prealabil al SC BINOME HIVE SRL este strict interzisă.
Este interzisă îndepărtarea însemnului care marchează dreptul de autor al hive.binomeway.com asupra conținutului acestuia.

Utilizarea conținutului

Reproducerea conținutului hive.binomeway.com și trimiterea acestuia către alte website-uri, servere sau alte mijloace de stocare a informației este strict interzisă.
Preluarea, prelucrarea, reproducerea și folosirea informațiilor obținute prin intermediul hive.binomeway.com în scopuri comerciale este strict interzisă.

Drepturi de autor asupra cursurilor

Cursurile oferite de SC BINOME HIVE SRL sunt protejate de drepturile de autor.
Orice utilizare a conținutului cursurilor în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare este strict interzisă.

Condiții de plată

Participarea la cursurile organizate de SC BINOME HIVE SRL se va face pe baza de contract de prestări servicii încheiate cu beneficiarii. Cursanţii vor datora sumele prevăzute în cuantum şi la datele scadente stipulate în contract. Valoarea cursurilor este cea prevăzută pe website care include toate taxele prevăzute de lege.

Plata sumelor datorate se va face de către beneficiari în contul SC BINOME HIVE SRL menţionat pe factură.

În cazul în care beneficiarul dorește să se retragă de la curs, acest lucru se va realiza printr-o cerere scrisă și transmisă pe adresa de email hello@binomeway.com. În cazul în care cererea este transmisă cu minim 15 zile înaintea începerii cursului, beneficiarului îi va fi rambursată suma achitată, din care se va scădea o taxă administrativă de 20% din valoarea totală.

În cazul în care beneficiarul nu se prezintă la curs și nu solicită retragerea sa cu minim 15 zile înainte de începere, suma achitată nu va fi rambursată.

În cazul în care, retragerea de la curs intervine pe parcursul cursului, beneficiarul are obligaţia să achite contra-valoarea orelor la care a participat dar nu mai puţin de 50% din contravaloarea cursului.

Limitele Responsabilității

Site-ul este furnizat "așa cum este" și nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele erori, omisiuni sau inexactități ale conținutului.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice pagube sau pierderi rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului.

Legături către alte Site-uri

Site-ul poate conține legături către alte site-uri care nu sunt deținute sau controlate de noi.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile altor site-uri.

Modificarea Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă.
Continuarea utilizării site-ului după modificarea Termenilor și Condițiilor constituie acceptarea tacită a modificărilor.

Dreptul Aplicabil și Jurisdicție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați și interpretati în conformitate cu legile în vigoare.
Orice litigiu care poate apărea în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi supus jurisdicției instanțelor competente.

Vă rugăm să citiți și Politica noastră de Confidențialitate pentru a înțelege cum colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

Ultima actualizare: 23 mai 2023

Ești pregătit să începi o nouă aventură sau ai o curiozitate legată de cursuri?